Αβάσιμη καταγγελία

Η καταγγελία που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χαρακτηρίζοντας παράνομη τη συμμετοχή της ΑΕΚ στα κουπόνια του ΟΠΑΠ, είναι εντελώς αβάσιμη.

Στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αφορμή το νέο κυνήγι μαγισσών το οποίο έχει ξεκινήσει η ομάδα του Πειραιά με αφορμή την επικείμενη επιστροφή της “Ένωσης” στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα επισήμως δεν έγινε κανένα σχόλιο, αλλά η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να στηριχτεί καμία απολύτως κατηγορία κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ίσως η μοναδική αυτοχρηματοδοτούμενη ΠΑΕ στην Ελλάδα και πλήρως εναρμονισμένη με το Financial Fair Play.

Το μετοχολόγιο της ΠΑΕ έχει ως βασικό μέτοχο με ποσοστό άνω του 75% την “Ένωση Φίλων ΑΕΚ”, στην οποία μετέχουν διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ευρύτερο “κιτρινόμαυρο” χώρο, ενώ ποσοστό κατέχουν και οι κ.κ. Γαντζούλας και Αγγελόπουλος. Επίσης το συγκεκριμένο μετοχολόγιο έχει εγκριθεί ήδη από την ΕΕΑ.

Η μόνη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη, είναι αυτή της κατασκευής της “Αγιά Σοφιάς”. Ο “τίγρης” και πιο συγκεκριμένα ο γιός του Γιώργος είναι μέτοχος της “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”, η οποία θα αναλάβει την κατασκευή της “Αγιά Σοφιάς”.

Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, ο Γιώργος Μελισσανίδης θα είναι αυτός που θα βάλει και το μεγαλύτερο ποσό για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Σχετικά άρθρα