Δυναμώνει για το «χρυσό σεντόνι»

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πρωτίστως να τελειώσει τη χρονιά με το νταμπλ και με καλό ποδόσφαιρο, αλλά φυσικά στο βάθος υπάρχει και η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας που θα γίνει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
 
Με τις χτεσινές ανακοινώσεις της UEFA για τα μπόνους στις επόμενες διοργανώσεις της, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι η συμμετοχή του στο Champions League της νέας σεζόν μπορεί να του αποφέρει μίνιμουμ 20-25 εκ ευρώ, ενώ αν έχει μια πορεία αντίστοιχη με τη φετινή ή και καλύτερη μπορεί να εκτοξεύσει τα έσοδά του πάνω από 30 εκ. ευρώ. 
 
Η απόφαση της διοίκησης Μαρινάκη είναι ούτως ή άλλως να ενισχυθεί πολύ το φετινό ρόστερ και να γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές διεθνούς επιπέδου, αλλά οι αποφάσεις θα αρχίσουν να τρέχουν μετά τις εισηγήσεις Περέιρα.
 
Ο Πορτογάλος φέρεται να είχε καλή εικόνα για τον Φετφατζίδη από το ματς της Εθνικής στην Ουγγαρία,με την περίπωση του Έλληνα άσου να είναι ιδιαίτερη λόγω της οφειλής που έχει η Τζένοα από τη μεταγραφή του, καθώς δεν έχει δώσει 3,7 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό παρότι πήρε τον παίκτη προ διετίας. 
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα αγοράς των δικαιωμάτων του Ντελβίν Εντινγκά από την Μονακό, ενώ απομακρύνεται η περίπτωση παραμονής του Μπάλαζ Μέγιερι. Ομως ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις. 
 
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ του Μασουακού για τον οποίο αναμένονται προτάσεις από ξένες ομάδες, όπως και για τους Ομάρ και Κασάμι. 
 
Στη Γαλλία γράφουν ότι η Γκινγκάμπ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σαμπού Γιαταμπαρέ και ο μέσος από το Μάλι θα γυρίσει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα