Τι συζητήθηκε στο δείπνο Σαμάρα με τους βουλευτές της ΝΔ;

1 Απριλίου 2015

Με τους νέους βουλευτές της ΝΔ δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κάνοντας τη δική του... ρελάνς στους εσωκομματικούς αμφισβητίες που συχνά πυκνά οργανώνουν δείπνα ο πρόεδρος της ΝΔ και σε μια προσπάθεια να συσφίξει τους δεσμούς του με τη νεότερη γενιά του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ, προσκάλεσε χθες στην αγαπημένη του ταβέρνα στην Κηφισιά τους νεοκλεγέντες βουλευτές του κόμματός του.

Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς και δείπνησαν με τον πρώην πρωθυπουργό οι νέοι βουλευτές Κώστας Αχ. Καραμανλής, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Βλάσσης, Ιωάννης Αντωνιάδης, Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Γιόγιακας, Τάσος Δημοσχάκης και Νίκη Κεραμέως. Παρόντες ο γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης.

Στο μενού της... συζήτησης βρέθηκε η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και γενικότερα το πολιτικό σκηνικό, με τον πρόεδρο της ΝΔ να εκτιμά ότι η εικόνα του κόσμου για τη ΝΔ θα γίνει πιο θετική καθώς η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους θα προχωρά.

 

 

http://www.kontranews.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ