Που θα κάνει Πάσχα η οικογένεια Τσίπρα;

1 Απριλίου 2015

Θα πάει με την οικογένειά του στο Αθαμάνιο Άρτας

Ακόμη και αν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις βαραίνουν το καθημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού εκείνος θα καταφέρει, όπως όλα δείχνουν, να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να ξεκουραστεί μαζί με την οικογένειά του τις γιορτές του Πάσχα.

Φέτος θα επιλέξει να τις περάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Αθαμάνιο Άρτας. «Είναι τέτοιες οι μέρες αγάπης που λογικό είναι να θέλει να βρεθεί ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους και φυσικά σε ανθρώπους που γνωρίζει από παιδί», θα πει άνθρωπος από το περιβάλλον του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι ανάλογη επίσκεψη έχει κάνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του κατά το παρελθόν πάρα πολλές φορές. 

Βέβαια αυτή τη φορά δείχνει ή θέλει να δείξει ότι τιμά την πατρίδα του ως πρωθυπουργός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αλέξης, η Περιστέρα και τα παιδιά τους αναμένεται να φτάσουν στην Ήπειρο Μεγάλη Παρασκευή και να αναχωρήσουν το βράδυ της Δευτέρας μετά το Πάσχα. Επιπλέον αναμένεται χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει αποφασιστεί πως το πρωί της Δευτέρας θα επισκεφθεί τη γέφυρα της Πλάκας. Αλλωστε από την πρώτη στιγμή της κατάρρευσης του ιστορικού γεφυριού είχε δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την αναστήλωση.


http://www.protothema.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ