Μελιτζάνα με ντομάτες και μυρωδικά στο φούρνο!

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p> </p>
<div>1 μέτρια μελιτζάνα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους</div>
<div>1 σκελίδα σκόρδου</div>
<div>1/4 φλ. ελαιόλαδο</div>
<div>1 κονσέρβα ντομάτες (στραγγισμένη) 500 γρ</div>
<div>½ κ.γλ. μαύρη ζάχαρη</div>
<div>1/8 κ.γλ. πιπέρι</div>
<div>1/2 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι</div>
<div>½ φλ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες</div>
<div>1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις</div>
<div>1/2 κ.γλ. αλάτι</div>
<div>1 κ.γλ. ξερό βασιλικό</div>
<div> </div>
</div>
</div>
</div>
<div class="ingredients-right"> </div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p> </p>
<div>1. Βάζουμε τη μελιτζάνα σε μια κατσαρόλα με βραστό, αλατισμένο νερό και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά. </div>
<div>2.Στραγγίζουμε καλά.</div>
<div>3.Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια σε ελαιόλαδο.</div>
<div>4.Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.</div>
<div>5.Προσθέτουμε τις ντομάτες και τα υπόλοιπα συστατικά (ζάχαρη, αρωματικά και μανιτάρια) και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.</div>
<div>6.Κατεβάζουμε από τη φωτιά.</div>
<div>7.Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 190°C.</div>
</div>
<div> </div>
</div>
<div> </div>
<div>http://www.gourmed.gr/</div>

Σχετικά άρθρα