Ιτάνζ: «Κάποια πράγματα μένουν στα αποδυτήρια»

Το βραβείο του MVP για τον μήνα Φεβρουάριο παρέλαβε ο Σαρλ Ιτάνζ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας και μίλησε για τον Γιώργο Γεωργιάδη και την αγωνιστική καθίζηση του “Δικεφάλου του Βορρά” ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.
Οι δηλώσεις του:
Για το βραβείο που παρέλαβε: «Σημαίνει πολλά για μένα γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει ότι δίνω τα πάντα για την ομάδα».
Για το γεγονός ότι παρέλαβε για δεύτερη φορά το σχετικό βραβείο: «Ο καθένας από εμάς είναι μέρος της ομάδας. Ο καθένας έχει τον ρόλο του. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε δυνατά και συνήθως ο τερματοφύλακας είναι ο πιο εκτεθειμένος».
Για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Γεωργιάδη: «Δουλέψαμε πολύ στην τακτική αυτή την εβδομάδα παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν αρκετοί διεθνείς. Δουλέψαμε σε πράγματα που έπρεπε να βελτιωθούμε και ελπίζω αυτά να τα δείξουμε στο γήπεδο την Κυριακή».
Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα: «Θα ήθελα να παραμείνω. Είχαμε συζητήσεις με την ομάδα, αισθάνομαι καλά, είμαι χαρούμενος εδώ και ναι θα ήθελα να μείνω».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει πρώτος στα πλέι οφ: «Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι καλύτερες ομάδες. Εμείς για να διεκδικήσουμε εκεί την 1η θέση θα πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πιθανώς να υπάρχει και ένα θέμα με την ψυχολογία αλλά εδώ είμαστε να δουλέψουμε και να κερδίσουμε την 1η θέση».
Για την απογοήτευση του κόσμου: «Εμείς έχουμε την επιθυμία να βγούμε πρώτοι. Πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλάβει τις ευθύνες του και να τα δίνει όλα στους αγώνες».
Για το αν έχει εξήγηση για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας: «Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια».

Σχετικά άρθρα