Νέα γραφεία ΠΑΟΚ από τα εισιτήρια του τελικού

Ο περσινός τελικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, μπορεί να ήταν οδυνηρός για τον ΠΑΟΚ σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και έχασε το τρόπαιο, όμως είχε και ορισμένα οφέλη. Ένα από αυτό, που αποκαλύφθηκε στην τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, είναι πως με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους οπαδούς, για τα εισιτήρια του τελικού, αγοράστηκε ένας χώρος στην Αθήνα. Και εκεί θα λειτουργούν τα γραφεία του Πανελληνίου συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ. Τα γραφεία, αγοράστηκαν στο όνομα του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τα λεφτά που είχαν μπει ως «καπέλο» στις κανονικές τιμές των εισιτηρίων του τελικού του κυπέλλου, κυρίως στα μέλη των συνδέσμων φιλων ΠΑΟΚ.

Όπως έλεγαν εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Πριν από ενάμιση μήνα αγοράστηκαν γραφεία για τον σύνδεσμο φιλάθλων στην Αθήνα στο όνομα του ερασιτέχνη. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς μέσω των εισιτηρίων του περσινού τελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ».

*Εγκρίθηκε και η ίδρυση ενός νέου τμήματος του Λακρός (παρεμφερές του μπέιζμπολ). Η πρωτοβουλία ανήκει σε ομογενείς της Αμερικής, που θα χρηματοδοτούν και το τμήμα. Μάλιστα, το καλοκαίρι θα διεξαχθεί παγκόσμιο τουρνουά στη Χαλκιδική.

Σχετικά άρθρα