Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν

2 Απριλίου 2015

Προθεσμία 20 ημερών για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν οι πρώτοι κατηγορούμενοι της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κατώφλι του γραφείου του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασαν το πρωί της Πέμπτης οι Γιώργος Βλάσσης (μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ), Μαρία Αναστασάκη (δικηγόρος, νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Λευτέρης Ζάμπρας, (επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League την περίοδο του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων μέχρι και σήμερα), Λευτέρης Ζάμπρας και ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, (επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football League την περίοδο του σκανδάλου των στημένων αγώνων μέχρι και σήμερα), οι οποίοι άκουσαν τις κατηγορίες και στη συνέχεια ζήτησαν προθεσμία για την απολογία τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Παρασκευή με άλλα οκτώ άτομα ενώ να σημειωθεί πως ο αριθμός των κατηγορουμένων έχει αυξηθεί από 16 σε 20.

Τονίζεται πως το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενοι δεν σημαίνει πως είναι και ένοχοι καθώς υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +97050+25654 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...