Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Απριλίου 2015.

2 Απριλίου 2015

Άρης στον Ταύρο

Καλωσορίζουμε τον Απρίλιο με τις καλύτερες, πιο ευωδιαστές και αισιόδοξες προθέσεις, αφού την πρώτη μέρα του δεκαπενθημέρου ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο, σταθεροποιώντας αισθήματα και σχέσεις. Ο έρωτας προχωράει αργά, αλλά με αξιοπιστία και πίστη. Με καλοπέραση και διασκέδαση. Προτιμώνται άτομα να μείνουν δίπλα μας, στα οποία μπορούμε να αφεθούμε, να εμπιστευτούμε και να νιώσουμε μοναδικοί και ιδιαίτεροι. Όλα ρέουν αρμονικά, αλλά ρέουν αργά, νωχελικά και χωρίς πίεση. Άλλωστε, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, εντείνει όλα τα παραπάνω.

Ήλιος σε τρίγωνο με Δια: Καλά κρατούν οι χαρές!

Στις 2 Απριλίου, το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στον Κριό και του Δία στον Λέοντα, φροντίζει για μία υπερβολική αισιοδοξία στα ερωτικά, για τυχερές καταστάσεις και ευτυχή κατάληξη των προβλημάτων μας. Ίσως θεωρήσουμε πως στο πρόσωπο κάποιου που μόλις γνωρίσαμε, βρήκαμε ξαφνικά τον έρωτα ή έστω την απαραίτητη ζεστασιά που οδηγεί σε αυτόν. Τίποτα δε θεωρείται δύσκολο ή ακατόρθωτο υπό την επήρεια της όψης αυτής.
 
Υπάρχει η περίπτωση τα ερωτικά μας ενδιαφέροντα να μην περιοριστούν σε ένα μονό πρόσωπο, αλλά ακόμα κι έτσι θα έχουμε επιτυχία και ικανοποίηση, παίρνοντας την απαραίτητη προσοχή και αγάπη από αυτούς που βρίσκονται πολύ κοντά μας.

Έκλειψη Σελήνης: Δοκιμασίες…

Στις 4 Απριλίου, η Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού βάζει σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις, προάγει τα ασταθή αισθήματα και ξορκίζει την συναισθηματική ηρεμία, φέρνοντας τον καθένα μας μπροστά σε μικρά ή μεγαλύτερα διλήμματα. Οι σχέσεις, ακόμα και οι εφήμερες, θα περάσουν από δοκιμασία, για το αν είναι αυτοσκοπός, ή εκπληρώνουν ένα βαθύτερο πόθο και νόημα. Θα έρθουμε σε αντιπαράθεση, όχι μόνο με τον άλλον, αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό, αμφισβητώντας τη κρίση μας και τις επιλογές μας. Αυτές που έχουν δημιουργηθεί εντελώς επιδερμικά και επιπόλαια, ίσως δεν έχουν τη κατάλληλη υποδομή να αντέξουν, ενώ οι πιο σταθερές, θα υποστούν μία αμφισβήτηση και ένα ταρακούνημα.
 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...