«Μη σταματάς να βοηθάς» στο «Παιδικό Σπίτι»

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης ο Ολυμπιακός από κοινού με την Novibet ενίσχυσαν την προσπάθεια που γίνεται στο οικοτροφείο του Πειραιά.
Το οικοτροφείο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδικό Σπίτι»,επισκέφτηκε την Πέμπτη (02/04) το πρωί αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού αποτελούμενη από την Γενική Διευθύντρια του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη την βολεϊμπολίστρια Τζίνα Λαμπρούση, την πολίστρια Ελευθερία Πλευρίτου και τον πυγμάχο Γρηγόρη Δεμέστιχα. Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς, να βοηθάς» που έχει αναπτύξει ο σύλλογος μας από το 2013, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με την εταιρία Novibet την οποία εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών κ. Σταύρος Κυριακίδης, ολοκληρώνοντας ένα διήμερο προσφοράς στο οικοτροφείο του Πειραιά. Από την Τετάρτη η εταιρία Novibet είχε εφοδιάσει το «Παιδικό Σπίτι» με ένα φορτηγό τροφοδοσίας, με ποσότητα τροφίμων ικανή να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για το επόμενο διάστημα. Το διήμερο της κοινωνικής δράσης ολοκληρώθηκε με την ερυθρόλευκη επίσκεψη το πρωί της Πέμπτης, όταν διατέθηκαν στα παιδιά φόρμες του Ολυμπιακού και ρούχα της εταιρίας Αsics.  
Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης: «Το συναίσθημα σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι πάντα το ίδιο. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα πρωτοπόρος και στις κοινωνικές δράσεις. Θα είναι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που εχούν ανάγκες, μικρές ή μεγάλες. Και εμείς θα δηλώνουμε εσαεί ευτυχείς που θα επιτελούμε αυτό το έργο και υπερήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας».
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου «Παιδικό Σπίτι», κ. Κώστας Φαζάκης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης: «Σήμερα δεχθήκαμε πάλι με ιδιαίτερη συγκίνηση την ομάδα των παιδιών και των υπευθύνων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μαζί με την εταιρία που βοηθάει το σύλλογο. Ήρθαν για άλλη μια φορά να μας ενισχύσουν στην προσπάθειά μας να συντηρήσουμε και να διατηρήσουμε το παιδικό σπίτι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για μια ακόμη φορά και πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί για να βοηθήσουμε κυρίως τα παιδιά που το έχουν ανάγκη».
Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση τόνισε με τη σειρά της: «Είναι πολύ καλό από τη μεριά του Ολυμπιακού, ότι προσφέρει κάποια βοήθεια σε τέτοια ιδρύματα γιατί δίνει και χαρά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη και ειδικά αυτές τις μέρες που είναι πολύ δύσκολες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση που μας έγινε και δώσαμε αυτή την συνεισφορά. Ελπίζω αυτό να γίνεται συχνά, κάθε χρόνο και από άλλους παράγοντες και εταιρίες και να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να στηρίζει αυτά τα ιδρύματα ».
 
 

Σχετικά άρθρα