Ποντάρει σε Χάρα, περιμένει Φορτούνη

Ο Βίτορ Περέιρα δήλωσε ότι είναι σε στάδιο τελικών αποφάσεων για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, αλλά στις σκέψεις του κυριαρχεί το φινάλε της τρέχουσας περιόδου. Κι ο Πορτογάλος εργάζεται και προετοιμάζεται για τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ την Κυριακή στους Ζωσιμάδες, ώστε η ομάδα του να φτάσει ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Ο Περέιρα αναμένεται να εμπιστευτεί ξανά τον Φράνκο Χάρα για την κορυφή της επίθεσης, ενώ θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να δει αν θα έχει μαζί του τον Κώστα Φορτούνη που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα. Ο Λεάντρο Σαλίνο θα πάρει τη θέση του τραυματία Ελαμπντελαουί, ενώ ο Εντινγκά διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα για τη μεσαία γραμμή. Ο Ντοσεβί θα παίξει στο δεξί άκρο, ο Τσόρι πίσω από τον φορ, ενώ αριστερά ο Φορτούνης είναι ο βασικός υποψήφιος, με τον Αφελάι να είναι η επιλογή εάν δεν τα καταφέρει ο Έλληνας μέσος, ενώ αναμένεται να μπει ξανά στην αποστολή ο Φουστέρ.

Στα μεταγραφικά, η συνάντηση προέδρου-προπονητή θα γίνει μετά το Πάσχα, αλλά οι συσκέψεις και η προεργασία συνεχίζεται ενόψει των αποφάσεων για τη νέα σεζόν. Χτες υπήρξε συνεργασία Βρέντζου, Ισά, Λορένθο στο Ρέντη. Ένα όνομα που ακούγεται το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό είναι του Βραζιλιάνου εξτρέμ Μαρσελίνιο του Ατρόμητου που λέγεται ότι αρέσει στους ερυθρόλευκους ιθύνοντες. Όπως και του επίσης Βραζιλιάνου Ζοαο Πεδρο της Κάλιαρι.

Σχετικά άρθρα