Θεοδωρίδης: «Τίτλο με έξι νίκες»

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκαθαρίζει ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει το πρωτάθλημα με νίκες έως το φινάλε, χαρακτηρίζει πρόωρα τα μεταγραφικά σενάρια και εκφράζει την εμπιστοσύνη του στους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο δυναμικό της ομάδας.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε:
Για το τέλος της σεζόν: «Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να μας αμφισβητήσει γιατί αυτό το ψάχνουν με την πρώτη ευκαιρία και με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλω να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να κάνουμε έξι νίκες».
Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Το κακό που συμβαίνει με τις μεταγραφές είναι μεγάλο και έχει πολλές συνισταμένες. Πρώτα από όλα δεν έχουμε πάρει ακόμη το πρωτάθλημα και αυτό θα γίνει μόνο αν το κατακτήσουμε μαθηματικά. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με τα Γιάννινα και τον Πανθρακικό τα οποία αν τα κερδίσουμε τότε θα μιλάμε για πρωτάθλημα ενώ υπάρχουν και τα δύο ματς τον Απόλλωνα για το Κύπελλο. Και αν περάσουμε υπάρχει και ο τελικός, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι έχουμε δρόμο ακόμη και ενάμιση μήνα γεμάτο παιχνίδια».
Για το υπάρχον ρόστερ: «Δεν μου αρέσει καθόλου να απαξιώνουμε τα παιδιά που παίζουν όλη τη χρονιά και έχουν συμβάλει ο καθένας με τον τρόπο του για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτά που μπορούν αυτά δίνουν μέσα στο γήπεδο. Με αυτά που ακούν και διαβάζουν απογοητεύονται και δεν παρουσιάζονται στο γήπεδο όπως πρέπει. Δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή την στιγμή για μεταγραφές. Υπάρχει ένα πλάνο και ένας σχεδιασμός και όλα θα γίνουν όταν πρέπει».

Σχετικά άρθρα