Πατέρας 22χρονης:"Την κορόιδευαν για αυτά που φοράει και για την καταγωγή της"

3 Απριλίου 2015

Για τις δύσκολες ώρες που περνούσε στην σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ στο Ρέντη η 22χρονη που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της, μίλησε ο πατέρας της.

Ο Γιώργος Κουσίδης από το Καζακστάν μίλησε στο Mega και επιβεβαίωσε ότι η κόρη του γινόταν αντικείμενο κοροϊδίας στην σχολή με τους γονείς της να την παροτρύνουν να κάνει υπομονή για να τελειώσει την σχολή της.

«Ενοχλούσαν την κόρη μου. Μου έλεγε μπαμπά δεν θέλω να πάω σχολείο. Την κορόιδευαν, την έβριζαν. Μου έλεγε δεν θέλω να πάω άλλο στο σχολείο. Την πρώτη φορά που συνέβη αυτό είχαμε πάει στο σχολείο. Η μητέρα της την είδε την κορη, εγώ όχι. Το παιδί δεν λέει τίποτα. Κάτι κακό μεγάλο συνέβη για αυτό το έκανε. Εγώ της έλεγα πήγαινε σχολείο να τελειώνεις. Ηταν νοσηλευτική. Εγώ είμαι από το Καζακστάν, έχω έρθει 25 χρόνια. Εδώ γεννήθηκε η κόρη μου.  Σήμερα στις 11:00 θα γίνει δικαστήριο. Εγώ δουλεύω πότε σεκιούριτι, σε πολλά. Έχουμε τρεις κόρες. Η γυναίκα μου δουλεύει στο Δημαρχείο. Δύο χρόνια περνά έτσι η κόρη μου. Την κορόιδευαν για αυτά που φορά, ότι είναι Πόντια, ότι είναι ξένη. Αυτές οι τρεις κοπέλες την κορόιδευαν. Πριν ένα χρόνο είχαν πλακωθεί στο ξύλο. Πήγαμε στο σχολείο, φώναξαν ψυχολόγο μίλησαν με την κόρη μου. Ολα πήγαιναν καλά μας είπαν. Μου έλεγε δεν μπορώ άλλο» είπε ο πατέρας της 22χρονης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ