ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ Πάπια πορτοκάλι!

3 Απριλίου 2015

Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 φιλέτα πάπιας
  • 3 πράσα
  • 5 καρότα
  • 4 πορτοκάλια (το χυμό τους)
  • 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτηράκι Grand Marnier
  • 5 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1/2 ματσάκι θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Γενικά
630 θερμίδες η μερίδα

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα πάπιας και τα σοτάρετε σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο για 3΄ από κάθε πλευρά, ξεκινώντας από την πλευρά της πέτσας. Έπειτα, τα βάζετε σε ταψί με λίγο θυμάρι και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για άλλα 10΄. Στη συνέχεια, καθαρίζετε τα λαχανικά (πράσα, καρότα), τα κόβετε σε λεπτά μπαστουνάκια και τα σοτάρετε στο υπόλοιπο λάδι. Τα σβήνετε με το ποτό, προσθέτετε τα φιλέτα και τα αφήνετε να βράσουν για 2΄. Συμπληρώνετε με το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και την κρέμα γάλακτος και αφήνετε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. 



http://www.vita.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +97216+43396+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τι είναι αυτό που ψάχνεις στη ζωή σου;
Τι ψάχνω στη ζωή μου; Άλλος ψάχνει την...
Γιατί, ενώ προσπαθώ, δεν έχω τη σχέση που θέλω;
Δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, νιώθω...