Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη

3 Απριλίου 2015

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει στις ημέρες μας ο Σακχαρώδης Διαβήτης, καθώς ο αριθμός των πασχόντων διαρκώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν ικανά εργαλεία για την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.

Η μεσογειακή διατροφή και η καθημερινή άσκηση (περπάτημα - ποδήλατο), αποτελούν «συμμάχους» της υγείας μας κι αποτρέπουν την εμφάνιση της νόσου ή βοηθούν στον έλεγχό της. Παράλληλα, νέα φάρμακα έχουν «ριχτεί στη μάχη» αντιμετώπισης της νόσου, που βοηθούν τους ιατρούς αλλά και τους ασθενείς να έχουν καλύτερο έλεγχο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού για το θέμα, η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (ΔΕΒΕ) διοργανώνει Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη». Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Απριλίου 2015, στο Συνεδριακό  Κέντρο Natura στη Λίμνη Πλαστήρα.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, στις 5 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ειδική Ημερίδα για το Κοινό με θέμα την Πρόληψη και την Υγιεινή Διατροφή, στο ξενοδοχείο KIERION στην Καρδίτσα στις 10.30-13.00, με ελεύθερη είσοδο.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Ελεν***** ****
18:55 Τετάρτη 30/11/2016
Δεν ειμαι διαβητικη αλλα 2 ωρες μετα φαγητο μερικες φορες εχει ανεβει μεχρι 177 αναλογα το φαγητο Τις υπολοιπες φορες μεχρι 14 Το πρωι κανονικο Χρειαζεται φαρμακα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...