«Ο Μοράτα νιώθει… υπέροχα στη Γιούβε»

«Στοπ» στις φήμες που αναφέρουν πως η Αλβάρο Μοράτα «φλερτάρει» την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να βάλει ο ατζέντης του Ισπανού άσου, μιλώντας στην εφημερίδα «Tuttosport»… Ο Μπέπε Μπόζο τόνισε μάλιστα ότι ο πελάτης του νιώθει υπέροχα στην Γιουβέντους.

«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι η ιδανική για την Γιουβέντους. Ο Μοράτα νιώθει υπέροχα στην ομάδα και δεν σκέφτεται οτιδήποτε άλλο. Τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο, όπως έγινε και πέρσι όταν αποφάσισε να αφήσει την Ρεάλ. Ο Αλβάρο δεν είναι υποκριτής, λέει ακριβώς αυτό που σκέπτεται. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το “παίξει δίπορτο”. Πριν μερικές ημέρες δήλωσε πως αισθάνεται υπέροχα στην Γιουβέντους και δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Μαδρίτη. Θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσεται σαν ποδοσφαιριστής στο Τορίνο. Καμία ομάδα, όσο ισχυρή και αν είναι, ακόμα και η Ρεάλ η ίδια, δεν μπορεί να υπογράψει έναν παίκτη ο οποίος δεν θέλει να φύγει από την “βάση”: του. Ήδη κοστίζει το λιγότερο 40 εκατομμύρια ευρώ, τα διπλά από όσα έδωσε η Γιουβέντους για τον αποκτήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Αλβάρο Μοράτα!

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος αναδείχθηκε από τη «βασίλισσα», αλλά τον… άρπαξε η «μεγάλη κυρία», καθώς στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έβρισκε θέση! Τώρα, στην πρωταθλήτρια Ιταλίας κάνει πολύ καλά ματς, με αποτέλεσμα να κληθεί ξανά και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας (έχει παίξει και στα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρα της). Έτσι, οι «μερένχες» φέρεται να εξετάσουν την περίπτωσή του… 

Σχετικά άρθρα