Κινείται νομικά για τους anonymous

Το θέμα που δημοσιοποιήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρες σε ρωσικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας με την υποκλοπή εκατοντάδων email του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη από τους anonymous πήρε μεγάλη έκταση, όμως έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες κινήσεις από την πλευρά του επιχειρηματία για να βρεθούν οι «δράστες».
Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν βεβαίως πως, «αμφισβητείται η εγκυρότητα και η ποσότητα των υποκλοπών ενώ έχουν ενεργοποιηθεί πολύ ισχυρές ρωσικές εταιρίες αλλά και η ελληνική δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη, όσων επιχείρησαν να «χακάρουν» τα μηνύματα από την προσωπική αλληλογραφία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ».
Άνθρωποι του Σαββίδη, έλεγαν χθες, πως το όλο θέμα είναι γνωστό στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές ημέρες. Και με την ενεργοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών από την Ελλάδα και τη Ρωσία, ευελπιστούν πως θα βρουν την άκρη του νήματος.
Όπως ανέφεραν χθες δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Ρωσίας, η γνωστή ομάδα χάκερ, Αnonymoys κατάφερε να υποκλέψει τα προσωπικά email του Ιβάν Σαββίδη.
Γίνεται λόγος για περίπου 12.000 συνομιλίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες του.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ένα μεγάλο μέρος των εν λόγωe mail αναφέρονται στον ΠΑΟΚ και είναι κυρίως μηνύματα μεταξύ της Μαρίας Γκοντσαρόβα προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Σχετικά άρθρα