«Την Κυριακή το βράδυ να χαμογελάω»!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έδωσε το «παρών» και την περασμένη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ήταν με την μεριά του ηττημένου Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αύριο (5/4, 17:15, NS2) ως παίκτης των «πρασίνων» θέλει να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του!

«Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και ο τελικός να είναι μια πραγματική γιορτή», δήλωσε ο 21χρόνος γκαρντ του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε: «Θέλουμε να το απολαύσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Για μένα είναι η δεύτερη χρονιά στον τελικό και θέλω την Κυριακή το βράδυ να χαμογελάω και να έχουμε πάρει τον τίτλο! Για να τα καταφέρουμε πρέπει να μπούμε δυνατά. Σεβόμαστε την ομάδα της Πάτρας αλλά σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε καλή άμυνα για να κερδίσουμε. Είναι ένα ματς κι έχει το δικαίωμα και η άλλη ομάδα να διεκδικεί ότι καλύτερο της αναλογεί. Στόχος είναι από την αρχή να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο για να πάρουμε τον τίτλο».

«Όταν έχεις συνεχόμενα ματς δεν έχεις χρόνο να σκέφτεσαι το πριν και το μετά», σχολίασε ο Μποχωρίδης για την εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου για το Top 16 και τον «τελικό», που ακολουθεί τον αυριανό τελικό, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Σχετικά άρθρα