Γκόλιας: «Ήταν μια στιγμή τρέλας...»

5 Απριλίου 2015

Για τη σημαντική νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μίλησε ο "χρυσός" σκόρερ των "κίτρινων", Νίκος Γκόλιας.

Οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα και τη νίκη του Άρη: «Είχαμε πει μετά το παιχνίδι με την Δράμα ότι πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός ο αγώνας ήταν όπως όλοι οι άλλοι αγώνες. Έπρεπε να τον πάρουμε, έμειναν ακόμα πέντε και συνεχίζουμε.Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σήμερα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι μόνο η νίκη. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ».

Για το αν έχει φτάσει στο απόλυτο της απόδοσης του μετά τον τραυματισμό που είχε: «Δουλεύω καθημερινά.Έχω πάρα πολύ όρεξη. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Με τις μεταγραφές που έγιναν έχει ανεβεί το επίπεδο και καθημερινά γινόμαστε όλοι καλύτεροι».

Για το αν η εικόνα του Πανσερραϊκού δικαιολογεί το ότι βρίσκεται στη πρώτη θέση: «Δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο.Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία και θα το καταφέρουμε. Αποδείξαμε ότι είμαστε και καλύτερη ομάδα και απαγορεύεται για οποιονδήποτε να επιδείξει χαμηλότερο επίπεδο προσπάθειας απ' ότι έδειξε σήμερα».

Για τη συνεργασία του με τον Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας: «Από τα αποτελέσματα φαίνεται η συνεργασία μας. Συνεργαζόμαστε καλά, έχει πολύ εμπειρία και μου μιλάει καθημερινά. Όταν κρατάς το μηδέν σημαίνει ότι κάτι πάει καλά».

Για το τι σκέφτηκε στη φάση του γκολ: «Ήταν μία στιγμή τρέλας. Όλοι το νιώθουν όταν σκοράρουν. Ήθελα να κάνω σουτ με το δεξί, είδα ότι είχα αντίπαλο, την έφερα στο αριστερό και τελείωσα τη φάση».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ