Αισθητά βελτιωμένος ΠΑΟΚ και το σοκ με Νομπόα

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, κομβική θα έλεγα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του είχε κόψει τον δρόμο στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Ήταν ένας ΠΑΟΚ σαφώς πιο βελτιωμένος.

Και είδαμε μία νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι άνετη και όχι αγχωτική, εξαιτίας ενός προσωπικού λάθος βασικού παίκτη (του Τζαβέλλα) του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως ήταν παρατεταγμένος από τον Γεωργιάδη, είχε μία συνοχή στο παιχνίδι του. Οι παίκτες και των τριών γραμμών κρατούσαν σωστά τις αποστάσεις και αυτό διευκόλυνε τόσο την αμυντική προσπάθεια της ομάδας όσο και την επιθετική. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Δημήτρη Παπαδόπουλου και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του, να βγει στην «πλάτη» της ομάδας και να κάνει εύκολο γκολ. Για την ακρίβεια, το γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος ήταν από ένα λάθος που ασφαλώς δεν πρέπει να επαναληφθεί, από έναν παίκτη που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αποτελεσματικός στα καθήκοντά του.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, έπεισε για την βελτίωση στην απόδοσή του και έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να αλλάξει η εικόνα περισσότερο.

Το μέγα θέμα όμως, που έχει σχέση με τα πλέι οφ, είναι η πιθανή απουσία του Νομπόα, από τα ματς των πλέι οφ. Το Κόπα Αμέρικα αρχίζει στις 11 Ιουνίου, το Εκουαδόρ θα αντιμετωπίσει την Χιλή, ο Νομπόα λογικά θα πρέπει να είναι στην αποστολή της εθνικής του, από τις 22 Μαίου και αυτό συνιστά πρόβλημα. Γιατί, είναι πιθανό να λείψει από κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ, εκεί όπου θα «παίζεται» η πρωτιά και εκεί όπου θα είναι υπεραπαραίτητος.

Από τον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βρουν λύσεις για να καθυστερήσει να βρεθεί ο Νομπόα στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, αλλά τα περιθώρια, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, είναι περιορισμένα. Και έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ ένα σαφές πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα