Πόσο ψύχραιμα είναι τα ζώδια;

6 Απριλίου 2015
ΚΡΙΟΣ
 
Τίποτα δεν φαίνεται να σας εκνευρίζει περισσότερο από την έλλειψη πειθαρχίας και την απιστία. Χάνετε την ψυχραιμία σας πολύ εύκολα, ειδικά όταν σας προκαλέσουν. Όσοι σας γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι εάν δεν ηρεμήσετε, μπορείτε ακόμη και να ξεσπάσετε βίαια. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν ο αντίπαλός σας παραμείνει ήρεμος και δεν αντιδράσει στο ξέσπασμά σας, σας περνάει πολύ εύκολα. Δεν είστε ο πρώτος που θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά αν ο άλλος σας πλησιάσει, σας είναι πιο εύκολο να συγχωρήσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Είστε γενικά ήσυχοι και έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Είναι δύσκολο να προβλέψει ο άλλος τι θα σας ενοχλήσει, οπότε όταν χάνετε την ψυχραιμία σας, οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι όπως αυτή ενός μαινόμενου ταύρου και όποιος προσπαθεί να σας κατευνάσει, θα είναι ο πρώτος που θα του επιτεθείτε λεκτικά. Μπορείτε γενικά να αναστατωθείτε, όταν σας στριμώξουν ή όταν οι άλλοι σας κατηγορήσουν για κάτι λάθος. Μπορεί επίσης να χάσετε την ψυχραιμία σας, όταν οι άλλοι σας υπενθυμίζουν κάτι που έχετε κάνει στο παρελθόν. Επίσης, κάποιες φορές γίνεστε τρομερά εκδικητικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Σας αναγνωρίζουν από την εύθυμη διάθεσή σας και τη χαρούμενη φύση σας και δεν μπορείτε εύκολα να χάσετε την ψυχραιμία σας. Στην πραγματικότητα, είστε το καλύτερο πρόσωπο που θέλει ο καθένας να έχει δίπλα του, κι όταν υπάρχει μία αψιμαχία, μπορείτε να φέρετε τις αντιμαχόμενες πλευρές σε ισορροπία αρκετά διπλωματικά. Αλλά όταν συμβεί να χάσετε την ψυχραιμία σας, φωνάζετε τόσο πολύ και πολλές φορές χωρίς να ακούσετε την άλλη πλευρά τι έχει να σας πει και χωρίς να ακούσετε το λόγο. Θα πρέπει να έχετε την τελευταία λέξη και είστε φλύαροι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Είστε τόσο πράοι και ήρεμοι που δεν σας αρέσουν οι δυσάρεστες σκηνές και σπάνια θα προκαλέσετε τους άλλους εσείς οι ίδιοι. Έχετε μεγάλη ανοχή και σπάνια χάνετε την ψυχραιμία σας. Αν κάποιος είναι αδικαιολόγητα επιθετικός μαζί σας ή προσπαθεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθείτε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε δυναμικοί. Όταν χάσετε την ψυχραιμία σας, στην προσπάθειά σας να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, τρέμετε, τα χέρια σας ιδρώνουν, και μερικές φορές ξεστομίζετε άσχημες λέξεις. Τα δάκρυα κυλούν από τα μάτια σας εύκολα και ο αντίπαλός σας βλέποντας την αθωότητά σας, θα σας ζητήσει συγγνώμη αμέσως.
 
ΛΕΩΝ
 
Εάν κάποιος έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων του, είστε εσείς. Αλλά αν συμβεί και χάσετε την ψυχραιμία σας, γίνεστε σκληροί, ψυχροί και αδιάφοροι και δεν νοιάζεστε καθόλου για τις απόψεις του άλλου. Δεν σας αρέσει να δημιουργούνται σκηνές και δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτείτε κάποια κοινωνική πρόσκληση, όπου μπορεί να έχετε υπόνοιες ότι υπάρχουν φιλόνικα άτομα. Όταν όμως χάσετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να χρησιμοποιήσετε πολύ καυστική γλώσσα. Μια κουβέντα σας μπορεί να ταπεινώσει τον αντίπαλό σας, προκαλώντας απόσταση μεταξύ των δύο σας, ακόμα και για πάντα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Εσείς γενικά είστε οι πιο ήρεμοι όλων των ζωδίων. Η αλήθεια είναι ότι είστε τόσο ευαίσθητοι στην κριτική και απασχολημένοι προσπαθώντας να δείτε όλες τις πλευρές κάθε κατάστασης, που αυτό δεν σας επιτρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας. Τις περισσότερες φορές στρέφετε το θυμό σας βαθιά μέσα σας, όπου το εκδηλώνετε με  πεπτικά προβλήματα. Ο μόνος λόγος για τον οποίον θα χάσετε την ψυχραιμία σας είναι, αν απαιτούν οι άλλοι από εσάς κάτι με πολύ άσχημο τρόπο. Μπορεί να βλάψετε τον ίδιο σας τον εαυτό, ακόμα και χτυπώντας τα χέρια σας με ένα ποτήρι στο τραπέζι ή τον τοίχο.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Είστε οι πιο γοητευτικοί και οι πιο συμβιβαστικοί όλων των ζωδίων και φημίζεστε για τη διπλωματία σας. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι σας έχουν δει αναστατωμένους ή να χάνετε την ψυχραιμία σας. Νοιάζεστε για τη δημόσια εικόνα σας και πιστεύετε ότι η έλλειψη ψυχραιμίας διαστρεβλώνει το image και την προσωπικότητά σας. Επίσης, πιστεύετε ότι είστε υπεράνω όλων, οπότε προσπαθείτε να έχετε αυτοέλεγχο και περιμένετε προτού ξεσπάσετε. Η οικογένειά σας ή τα πολύ κοντινά σας άτομα σας ξέρουν καλύτερα. Έχετε μια απαράμιλλη ψυχραιμία από όλα τα ζώδια αλλά και ανικανότητα να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Φυσικά δεν χάνετε την ψυχραιμία σας, γιατί έχετε υπερηφάνεια και περιφρονείτε τους κοινούς θνητούς. Έχετε έλεγχο των συναισθημάτων σας και προσπαθείτε να ηρεμήσετε τον οποιονδήποτε σας επιτεθεί, για αστείο όμως και όχι σοβαρό λόγο. Είστε επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και δεν ανέχεστε καθόλου την καυστική γλώσσα. Όταν όμως συμβεί και χάσετε την ψυχραιμία σας, η φωνή σας γίνεται διαπεραστική και δυνατή και πολλές φορές βγαίνετε εκτός εαυτού.  Όταν αναστατώνεστε, μετά θυμώνετε με τον εαυτό σας γιατί δείξατε αδυναμία και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείξετε, δηλαδή ότι είστε εκτός ελέγχου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Είστε ευαίσθητοι και γενικά δεν ασκείτε πλήρη έλεγχο στα συναισθήματά σας. Εσείς χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας και οι άλλοι μένουν άναυδοι από τη συμπεριφορά σας και ιδίως την καυστική γλώσσα σας. Πραγματικά, αφού εκτονωθείτε, μετά παραμένετε σιωπηλοί και θα καλμάρετε μόνο αν το άλλο άτομο προσπαθεί να σας ηρεμήσει. Μετά θα κάτσετε και θα συζητήσετε για να πείσετε το άλλο πρόσωπο με ένα πολύ ήπιο τρόπο ότι το όλο θέμα ήταν ακριβώς δικό του λάθος. Επίσης, είναι πιθανόν να διακόψετε εντελώς τους δεσμούς με κάποιον, όταν είστε φοβερά αναστατωμένοι και πολύ πικραμένοι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Λίγοι θα πίστευαν ότι ένας πρακτικός και συγκροτημένος όπως εσείς, είστε σε θέση να έχετε ευαισθησία και γνήσια συναισθήματα. Μπορεί να φαίνεστε σκληροί εξωτερικά αλλά στην πραγματικότητα είστε πολύ ευαίσθητοι, πράγμα το οποίο με επιτυχία μπορείτε να το κρύψετε από τους άλλους. Μπορεί να βράζετε από οργή, αλλά δεν θα σας προδώσουν ποτέ τα συναισθήματά σας. Αλλά υπάρχουν φορές που δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας. Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορεί να φωνάξετε και να ουρλιάξετε, περισσότερο από απογοήτευση για την κατάσταση παρά από θυμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Είστε ευγενικοί και με αξιοπρέπεια και απεχθάνεστε να χάνετε τον έλεγχο στα συναισθήματά σας. Αλλά όταν χάσετε την ψυχραιμία σας, την χάνετε για τα καλά. Είστε επίσης ο ειρηνοποιός σε άτομα που μαλώνουν μεταξύ τους. Κάνετε πάντα προσπάθεια να είστε τέλειοι και να έχετε σωστή συμπεριφορά κοινωνικά, αλλά αν παρεξηγηθείτε, απρόβλεπτα και ξαφνικά κάνετε ένα εκρηκτικό ξέσπασμα. Θα φωνάξετε και θα ουρλιάξετε και στη συνέχεια μπορεί και να φύγετε από τον …τόπο του εγκλήματος. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε εύκολα την κατάσταση και δυστυχώς θα την θυμάστε για πολύ καιρό.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Εσείς προτιμάτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, μέχρι να αισθανθείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να …αποτελειώσετε τον άλλον. Είστε έξυπνοι και θα αποφύγετε τον καυγά, προσπαθώντας να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων με πονηρό τρόπο και με το τέχνασμα του να είστε ένας γενναιόδωρος υποστηρικτής. Επειδή έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, συχνά οδηγείστε σε αυτοκαταστροφικά λόγια. Θα πρέπει να προσπαθείτε να συγκρατηθείτε, επειδή είστε επιρρεπείς στο να γίνετε βίαιοι. Όταν αναστατώνεστε, αρνείστε να ακούσετε το λόγο και επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας. Αλλά μόλις ηρεμήσετε, μετανοείτε, ξεσπάτε και ζητάτε συγχώρεση.
 
 
 
http://www.e-zwdia.gr/
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ