Φιλανθρωπικό τουρνουά στο Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας

Η Λέσχη Φιλάθλων Προοδευτικής, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Περαμαϊκού και η Εθνική Αστέγων διοργανώνουν τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρει:
Παρασκευή 3 Απριλίου 2015
Λέσχη Φιλάθλων Προοδευτικής
Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα οι οπαδοί της Προοδευτικής διοργανώνουν, με δικιά τους και μόνο πρωτοβουλία, ένα φιλανθρωπικό τουρνουά στο οποίο θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Αστέγων αλλά και το σωματείο του Περαμαϊκού σε αγώνες 45′. Σημασία δεν έχει ο αγώνας αλλά η συμμετοχή και η συμπαράσταση όλων των φιλάθλων ανεξάρτητα από ομάδες και αντιπαλότητες για έναν σκοπό όπου δεν είναι άλλος από το να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής δίνοντας τους είδη πρώτης ανάγκης και ένα χαμόγελο για τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Για αυτό το σκοπό θα μας τιμούσατε με την παρουσία σας στην ιστορική έδρα μας, το Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας, την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου και ώρα 21:00 βοηθώντας μας με την συμμετοχή σας να πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή διοργάνωση. Θα ήταν θεμιτό οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία φέρνοντας εκείνη την ημέρα μαζί τους τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.
Επιπλέον ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους στο σωματείο της Προοδευτικής θα τιμήσουμε πρίν την έναρξη των αγώνων τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κ. Γ. Δρακωνάκη και Σ. Καραγιαννίδη ενώ θα απονείμουμε και τιμητική πλακέτα στον οπαδό κ. Δ. Γαβρά.
Με την ελπίδα αυτός ο αγώνας να αποτελέσει την αφετήρια μας για την ολική αναγέννηση του βυσσινί «Φοίνικα» θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις συμμετέχουσες ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, τους τοπικούς φορείς για την παραχώρηση του γηπέδου και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν αλλά πρωτίστως όσους βοηθούν με κάθε τρόπο εθελοντικά και ακατάπαυστα την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό ευελπιστώντας αυτό το τουρνουά να στεριώσει στο χρόνο και να γίνει ένας ιδιαίτερος ετήσιος θεσμός που θα ανανεώνει κάθε τέτοιες γιορτινές μέρες και όχι μόνο το ραντεβού μας με την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους.
Η Προοδευτική για εμάς τους αγνούς φιλάθλους είναι μια ιδέα ανεξίτηλη στο χρόνο και βαθιά χαραγμένη στις καρδιές μας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της και στις αξίες που μας δίδαξε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να την επαναφέρουμε στο προσκήνιο με ιδέες καινοτόμες και πρωτότυπες που θα έχουν ως στόχο το ήθος και οι αρχές που πρεσβεύουμε να αγγίξουν τους νεότερους οπαδούς μας και να ζήσουμε ξανά τα επόμενα χρόνια μεγάλες στιγμές στο γεμάτο γήπεδο μας όπως προηγούμενες δεκαετίες.
Η Προοδευτική είμαστε εμείς. Ο κάθε αγνός φίλαθλος, ο κάθε «βυσσινί» οπαδός. Μια ιδέα που έχει τόσες παραλλαγές όσες και οι άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Ελπίζουμε την προσεχή Πέμπτη να είμαστε πολλοί και να γίνουμε μελλοντικά ακόμα περισσότεροι για έναν καλό σκοπό.
Με εκτίμηση , Λέσχη Φιλάθλων Προοδευτικής
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να σας βγάλει στην εκδήλωση στο FB.
Η εκδήλωση του Τουρνουά στο Facebook

Σχετικά άρθρα