Μανωλόπουλος: «Δώσαμε χαρά»

O Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

“Καλησπέρα σε όλους,

Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας έναν από τους φετινούς μας στόχους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί και να κυνηγά όλους τους τίτλους. Είναι τέτοια η ιστορία του συλλόγου που υπηρετούμε που σε οδηγεί σε αυτό το μονοπάτι. Είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και βγάλαμε στο παρκέ από το πρώτο λεπτό αυτά που είχαμε δουλέψει στην προετοιμασία του αγώνα.

Θεωρώ πως επιβάλλαμε, απέναντι σ’ ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα και φτάσαμε δίκαια στην επικράτηση. Έτσι, γράφτηκε ο επίλογος σε μια δύσκολη διαδρομή καθώς δεν πρέπει να λησμονάμε πως για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου έπρεπε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Ολυμπιακού στις αρχές του Οκτώβρη σ’ ένα άδειο ΟΑΚΑ και με πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών. Εν συνεχεία, βρήκαμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό ΠΑΟΚ σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα αλλά φύγαμε νικητές.

Είναι σημαντικό λοιπόν πως ο σύλλογος του Παναθηναϊκού συνέχισε να κατακτά τίτλους με απόλυτη συνέπεια από το 1996 έως και σήμερα. Νομίζω πως αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη μεγάλο “τελικό” στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Καλούμαστε να φύγουμε νικητές από μια σκληρή έδρα για εμάς απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να ορίσουμε μόνοι μας την τύχη μας και μόνο έτσι σκεφτόμαστε γνωρίζοντας πως με νίκη θα είμαστε στα πλέι οφ δίχως να μας απασχολεί τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Άλμπα με τη Μακάμπι.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης”.

Σχετικά άρθρα