Νιόπλιας:«Χρειάζεται κατάθεση ψυχής»!

Ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ τόνισε ότι στη συνέχεια οι παίκτες του πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιόπλια:

«Όσον αφορά το παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά για μία ώρα. Πετύχαμε δύο γκολ, κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να βρούμε και τρίτο γκολ. Ωστόσο, από τη στιγμή που μείωσε η Κέρκυρα υποφέραμε. Στο ποδόσφαιρο γίνονται και αυτά. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Αυτό ήταν οδηγός και για το πώς πρέπει να παίζουμε εκτός έδρας. Προχωράμε. Είμαστε σε καλή θέση, είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας». 

Για το αν τον προβλημάτισε ο τρόπος που έκλεισε ο Ατρόμητος: «Σήμερα είχαμε ένα πρόβλημα παραπάνω. Είχαμε παίκτες για μία ώρα, όπως οι Πίτου και Μαρσελίνιο, οι οποίοι είχαν πρόβλημα. Και γι’ αυτό έγιναν οι αλλαγές. Είναι πολύτιμοι παίκτες και δίνουν ποιότητα στην ομάδα μας. Προτιμούσα να παίξουν όσο μπορούν από το να μπουν αλλαγή». 

Για το αν χαλάρωσαν οι παίκτες του μετά το 2-0: «Δε νομίζω γιατί ξεκινήσαμε καλά. Πήγαμε και για τρίτο γκολ. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, ήταν εύκολο να δεχτούμε την ισοφάριση». 

Σχετικά άρθρα