Αυτή είναι η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, έτσι όπως προέκυψε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Χθες το βράδυ λοιπόν πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ και σε αυτό αποφασίστηκε η συγκρότηση σε Σώμα των μελών του συμβουλίου του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 2 Απριλίου.

Η συγκρότηση έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κατσαρής Αθανάσιος, πρώτος αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, δεύτερος αντιπρόεδρος και πρόεδρος του ΤΑΠ ο Γιώργος Ανδρέου, γενικός γραμματέας ο Αθανάσιος Καπετανάκης, ταμίας ο Διονύσιος Νικηφόρος, ειδικός γραμματέας ο Δημήτριος Πατρίδας. Ακόμη, ο εκπρόσωπος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, υπεύθυνοι επικοινωνίας στα μέσα ενημέρωσης οι Αλκιβιάδης Ησαιάδης και Θεολόγος Μπεκιάρης. Ακόμη ορίστηκαν ως υπεύθυνοι γηπεδικων εγκαταστάσεων οι: Στέφος Χαράλαμπος και Μελισσόπουλος Χαράλαμπος, υπεύθυνος υγρού στίβου ο Ιωάννης Ελευθεριάδης, υπεύθυνος handball ο Γρηγόριος Πετρίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας με τους συνδέσμους ο Παρίσης Στογιάννης, υπεύθυνος πισίνας Τούμπας ο Δημήτριος Χατζηγεωργίου.

Σχετικά άρθρα