Ο επίμονος Κροάτης παραμένει στον ΠΑΟ

Ένα… email απομένει για να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μλάντεν Πέτριτς. Επί της ουσίας ο Κροάτης επιθετικός έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους και αυτό που περιμένουν στο Τριφύλλι είναι την τελική απάντηση του ατζέντη του ποδοσφαιριστή προκειμένου να καθοριστούν και οι τελικοί όροι της συμφωνίας.

Ο 34χρονος Πέτριτς θα παραμείνει στο Τριφύλλι με μειωμένες αποδοχές καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις 450.000 ευρώ θα πέσει περίπου στις 300.000. Ωστόσο για τον Κροάτη άσο στην παρούσα φάση δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία τα χρήματα, όσο το ότι έπειτα από μια δύσκολη διετία νιώθει καλά, νιώθει σημαντικός σε μια ομάδα και κυρίως δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Πέτριτς έχει αγωνιστεί στα 27 από τα 29 ματς (το 30ό είναι με τη Νίκη Βόλου που δεν διεξήχθη) που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός. Έχει τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα απ’ οποιονδήποτε άλλο «πράσινο» μαζί με τον κατά έντεκα χρόνια νεότερό του Τάσο Λαγό και έχει πετύχει εφτά γκολ, τα περισσότερα εκ των οποίων σημαντικά.

Μόλις δοθεί η τελική απάντηση από τον μάνατζερ του Κροάτη, θα κλειστεί το ραντεβού για τις υπογραφές των συμβολαίων. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο του πολύπειρου επιθετικού, ο οποίος σκέφτεται πλέον σοβαρά την αποχώρηση από την ενεργό δράση στο τέλος της επόμενης σεζόν…

Σχετικά άρθρα