Τριάδα με άσους

102. ΜΟΝΑΚΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1 1.50
Τα βρήκε σκούρα κόντρα στην οργανωμένη αμυντικά Σεντ Ετιέν από την οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στην ισοπαλία που έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης. Η Μονακό που έχει τη φιλοδοξία να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να νικήσει απόψε την αντίπαλό της για να ελπίζει στο στόχο. Μετά τη “γκέλα” της περασμένης Παρασκευής κόντρα στους “στεφανουά” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν του τρίποντου για την στιβαρή και αποτελεσματική ομάδα του Ζαρντίμ. Η Μονπελιέ έρχεται από νίκη επί της Μπαστιά με 3-1 και απόψε παίζει το τελευταίο χαρτί για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης εκεί που βρίσκεται η Σεντ Ετιέν με πέντε πόντους περισσότερους. Δύσκολη η αποστολή της άλλωστε σπάνια πετυχαίνει δύο σερί νίκες έχοντας μάλιστα απέναντι τόσο καλό αντίπαλο.

114. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΚΠΡ 1 1.90
Η επιστροφή στο Μπέρμιγχαμ με άδεια χέρια από το ταξίδι στο Μάντσεστερ ήταν σενάριο εντός προγράμματος για τους “χωρικούς”, όμως τώρα δεν χωρούν απώλειες με αντίπαλο την ΚΠΡ. Με δεδομένο ότι το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” η Άστον Βίλα θα επιδιώξει να πάρει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που έρχεται από σούπερ εμφάνιση και νίκη στην έδρα της Μπρόμγουιτς. Οι Λονδρέζοι αιφνιδίασαν στο πρώτο μέρος πήραν κεφάλι στο σκορ με τρία γκολ διαφορά και εν τέλει κατέκτησαν το σημαντικό τρίποντο που τους έφερε κοντά στην 17η θέση. Πάντως επειδή η σταθερότητα ουδέποτε στην εν εξελίξει σεζόν ήταν προσόν για τους φιλοξενούμενους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν δεύτερο σερί καλό ματς.

111. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1 1.40
Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος η Μπορούσια έχει ένα μόνο στόχο για να σώσει την καταστροφική σεζόν: την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εκεί έχουν επικεντρώσει οι γηπεδούχοι καθώς μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από τη Μπάγερν έσβησαν και οι απειροελάχιστες ελπίδες να προλάβει την τέταρτη θέση. Η Χοφενχάιμ έχοντας προφανώς τη σκέψη στην αποψινή αναμέτρηση στο “Ζίγκνταλ Ιντούνα Παρκ” διασύρθηκε εντός από τη Γκλάντμπαχ με 4-1. Θα παίξει αμυντικά με στόχο να καταστρέψει το επιθετικό παιχνίδι της Ντόρτμουντ και συνάμα να αγχώσει τους γηπεδούχους χτυπώντας στην κόντρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το φαβορί είναι η ομάδα του Κλοπ καθώς έχει μεγαλύτερο κίνητρο.

Σχετικά άρθρα