Μανιτάρια ψητά με λάδι και ρίγανη!

7 Απριλίου 2015

Υλικά:

  • 1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια εμπορίου
  • χυμό ενός λεμονιού
  • αλάτι-πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • λίγο σκόρδο σε σκόνη(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια
  • Τα τοποθετούμε σε ένα πυρεξάκι,προσθέτουμε το χυμό λεμονιού,αλάτι-πιπέρι.ρίγανη,σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά

 

http://olgascuisine.blogspot.gr/

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ