Σπιτικό "Junk food" :Μοσχαρίσιο μπέργκερ με ψωμάκι ολικής άλεσης

7 Απριλίου 2015

Υλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 4 στρογγυλά ψωμάκια ολικής άλεσης
  • 550 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κρεμμύδια
  • 4 φέτες τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 8 φύλλα μαρούλι
  • 2 ντομάτες
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση
Βάζετε σε ένα μπολ τον κιμά, το ένα κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Χωρίζετε το μείγμα στα τέσσερα και πλάθετε τα μπιφτέκια. Έπειτα, τα αλείφετε με λάδι και τα ψήνετε στο γκριλ 8-10΄ από κάθε πλευρά. Όταν ψηθούν, τα τοποθετείτε στα ψωμάκια, προσθέτετε από πάνω το τυρί, φέτες ντομάτας, μαρούλι και ροδέλες κρεμμυδιού ψημένες στο γκριλ και σερβίρετε. 



http://www.vita.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +97748+43396+54 - adTechUnit 6
Γεια σας εδώ και ενα χρόνο έχω σχέση με...
Γιατί οι φίλες μου έχουν σχέση και εγώ όχι;
Νιώθετε έξω από κάτι που έχουν κοινό οι...
Μυθομανία: Γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε συνέχεια ψέματα;
Ο κάθε άνθρωπος με το δικό του τρόπο...