«Καρφιά» από Ναζλίδη

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την αποχώρησή του από τον Πλατανιά και “έδειξε” τον Γιάννη Χριστόπουλο ως υπαίτιο της φυγής του από την ομάδα των Χανίων.
Οι δηλώσεις του στα “Χανιώτικα Νέα”:
«Ο λόγος που έφυγα από την ομάδα είναι προφανής. Ήταν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπήρχε στην ομάδα. Το καλό για την ομάδα είναι ότι το κατάλαβαν κι οι άνθρωποι και μακάρι με αυτή την αλλαγή να μπορέσει η ομάδα να σωθεί! Αυτό είναι το σημαντικό, όχι να φύγω εγώ ή ο καθένας. Ήταν κάποια πράγματα που δεν μπορούσα να τα δεχθώ. Τα έβλεπα από πολύ νωρίς, κάποιοι τα είδαν αργότερα. Μακάρι όλα να είναι για καλό της ομάδας».
Για το θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς του Πλατανιάς στον τελευταίο αγώνα: «Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη προς το πρόσωπό μου και θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ. Είναι μία στιγμή πιστεύω που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τη μνήμη μου. Αυτό μου δείχνει σίγουρα την αγάπη που έχει ο κόσμος για μένα και ότι αναγνωρίζει την προσφορά που είχα στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ που έχει εκτιμηθεί αυτό το πράγμα. Σίγουρα και το πανό μου προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση, αλλά και το χειροκρότημα. Γενικά το κλίμα, όλοι οι άνθρωποι έδειξαν κάτι μοναδικό προς το πρόσωπό μου και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τη ψυχή μου».
Για τη Βέροια και τη μάχη της σωτηρίας: «Μια χαρά, όλα καλά στη Βέροια. Όλα είναι καλά. Πιστεύω ότι και τόσο η ομάδα μου, όσο και ο Πλατανιάς θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Και η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι ομάδες που πρέπει να είναι και τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία και πιστεύω ότι έχουν το προβάδισμα έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα. Βλέπω τον Πανθρακικό πρώτο υποψήφιο να πέσει».

Σχετικά άρθρα