Επιλογές από Ισπανία, Μεξικό, Κολομβία

126 ΕΪΜΠΑΡ – ΜΑΛΑΓΑ 1Χ (Δ.Ε). 1,60 (Bet365)
Η Εϊμπαρ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μετράει 11 παιχνίδια χωρίς νίκη και απέχει, πλέον, μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Απομένουν 9 αγωνιστικές και το πρόγραμμά της δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να παίρνει έστω και έναν βαθμό στα παιχνίδια με καλύτερη από αυτή ομάδες. Μπορεί να το πράξει απόψε με τη Μάλαγα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 το 2008 στη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση την τελευταία δεκαετία. Η φιλοξενούμενη κατεβαίνει με τρεις σημαντικές απουσίες από τη μέση και πίσω, ενώ εκτός έδρας μετράει 1-1-6 στα τελευταία 8 παιχνίδια της.

130 ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ OVER 1,75 (Bet365)
Στο 1,40 κατά μέσο όρο ο «άσος», δεν βρίσκουμε αξία παρότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η Κορτουλουά δίνει την… ψυχή της στο γήπεδο προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πηγαίνουμε στο over το οποίο παρουσιάστηκε στα 3 από τα τελευταία 5 μεταξύ τους. Επίσης, η γηπεδούχος μετράει 6 στα τελευταία 7 ανεξαρτήτως έδρας και 2 στα τελευταία 3 στο γήπεδό της. Η φιλοξενούμενη έχει 7 στα τελευταία 9 ανεξαρτήτως έδρας και 7 στα τελευταία 8 μακριά από το γήπεδό της. Δίνουμε τύχη και στο goal, καθώς εμφανίστηκε στα 4 από τα τελευταία 5 μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ ήταν goal τα 6 από τα τελευταία 7 της Κάλι ανεξαρτήτως έδρας και τα 7 από τα τελευταία 8 της Κορτουλουά ανεξαρτήτως έδρας.

131 ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ 2 2,62 (Bet365)
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο γήπεδο της Λόμπος το οποίο απέχει 12 χλμ. από αυτό της Πουέμπλα. Ημιτελικός στο Κύπελλο του Μεξικό, μονό είναι το παιχνίδι και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η Πουέμπλα κατεβαίνει με αρκετές αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα λόγω του ότι το ερχόμενο Σάββατο έχει αγώνα «επιβίωσης» με τη Λεόνες Νέγκρος. Οι δυο τους παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Εκεί είναι το μυαλό της αποκλειστικά. Η Μοντερέι από την άλλη, κατεβαίνει πάνοπλη και αποφασισμένη να πάρει το ματς και να συναντήσει τη Γουαδαλαχάρα στον τελικό. Είναι σε… εκρηκτική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο (8-0-2), σκοράρει κατά… ριπάς (20 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια), θεωρούμε ότι είναι σε θέση να κάνει το «διπλό».

Σχετικά άρθρα