Χωρίς Κασάμι στη Ριζούπολη

Ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός αποστολής για τον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, τους Παϊτίμ Κασάμι και Φελίπε Σαντάνα. 
 
Ο Σαντάνα δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό στα πλάνα του προπονητή αλλά ήταν στις αποστολές στα τελευταία ματς, ενώ για τον Κασάμι ήταν μια επιλογή που δημιουργεί ερωτηματικά από τη στιγμή που ο διεθνής Ελβετός δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. 
 
Ο Περέιρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μήτρογλου, Ομάρ, Μανιάτη, Ντουρμάζ, στον αδειούχο Αφελάι και στον ασθενή Μέγιερι. 
 
Άφησε έξω επίσης τους Γιαννούλη, Αυλωνίτη ενώ πήρε στη 18άδα τον Βούρο και τον Λάτσι από την ομάδα Νέων. 
 
Η αποστολή: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Μποτία, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική, κάνοντας παράλληλα ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και κατοχής (με καλή κυκλοφορία) της μπάλας. Έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, όπου δούλεψαν και τα τελειώματα φάσεων.
 
Ο Στρέζος συνέχισε ατομικό και θεραπεία. Ο Μήτρογλου και ο Ντουρμάζ έκαναν ατομικό (αερόβιο και με μπάλα) πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ παράλληλα ο Ελαμπντελαουί συνέχισε με θεραπεία. Το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Μέγιερι έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω της ίωσης που τον έχει ταλαιπωρήσει.

Σχετικά άρθρα