Αναβλήθηκε ματς επειδή γέμισαν το γήπεδο με… πρόκες (pics)

Ένα κυριολεκτικά απίστευτο γεγονός συνάντησαν χθες το μεσημέρι οι παράγοντες του Ολυμπιακού Λαμπετίου, πηγαίνοντας στο γήπεδο τους ενόψει του προγραμματισμένου αγώνα της ομάδας τους στις 5 μ. μ. με τον Α.Ο. Αγ. Γεωργίου.
Ο αγωνιστικός χώρος λοιπόν, ήταν γεμάτος από πρόκες διαφόρων διαστάσεων, κυρίως δε μπροστά από τις δυο εστίες αλλά και στο κέντρο του γηπέδου! Ως εκ τούτου το ματς ήταν αδύνατο να διεξαχθεί καθώς υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, κάτι που αποφάνθηκε τόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Λεωνίδας Κούρτης κατά τον έλεγχο του γηπέδου, όσο και ο παρατηρητής του αγώνα κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Με λίγα λόγια επρόκειτο για καθαρή δολιοφθορά… σύμφωνα με τους παράγοντες του Ολυμπιακού Λαμπετίου εκφράζοντας μέσω της εφημερίδας «Πατρίς» τον αποτροπιασμό τους για αυτό που έγινε στο γήπεδο τους ώστε να αναβληθεί ο αγώνας της ομάδας τους.
Ο διαιτητής πάντως της αναμέτρησης συνέταξε το Φ.Α. με τις δυο ομάδες να δηλώνουν κανονικά τους παίκτες τους, αναφέροντας απλά το γεγονός, και την ΕΠΣΗ να καλείται τώρα να ορίσει λογικά, εκ νέου το ματς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός Λαμπετίου πέφτει… για δεύτερη φορά θύμα… μιας τέτοιας ενέργειας, καθώς στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και στο ματς της 02/02/2014 στο γήπεδο των Δουνείκων, δεν αγωνίστηκε με τον τοπικό Απόλλωνα, καθώς τότε άγνωστοι… είχαν γεμίσει με πρόκες το γήπεδο των Δουνεικων.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικά άρθρα