Τα… σπάει με Ακίσασπορ ο Γκέκας

Άδοξο τέλος αναμένεται να έχει η καριέρα του Φάνη Γκέκα στην Ακίσασπορ, καθώς οι σχέσεις των δυο πλευρών οδηγούνται στα άκρα… Ο Έλληνας άσος αρνήθηκε, μάλιστα, να προπονηθεί με τους «μικρούς», όπως αποφάσισε η διοίκηση της τουρκικής ομάδας, μιας και ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν το υπολογίζει…
Πριν από μερικές μέρες ο Βραζιλιάνος προπονητής έκανε γνωστό ότι δεν υπολογίζει τον διεθνή επιθετικό και έτσι η διοίκηση του συλλόγου έθεσε… εκτός ομάδας τον Έλληνα παίκτη επιθετικό και τον έστειλε να προπονείται στους Νέους!
Την Μεγάλη Τρίτη ο τουρκικός Τύπος ανέφερε πως ο Λρισαίος φορ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους μικρούς, αφού ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Ο Φάνης Γκέκας παρουσιάζεται έτοιμος να φτάσει στα άκρα την υπόθεση, μην επιτρέποντας στον σύλλογο να του συμπεριφέρεται όπως θέλει.
Δεν αποκλείεται να προσφύγει στην FIFA και να ενημερώσει για την όλη κατάσταση και την συμπεριφορά της Ακίσασπορ…
Να αναφέρουμε πως ο Ρομπέρτο Κάρλος για να δικαιολογήσει την απόφασή του, έκανε λόγο για κακή συμπεριφορά από τον Έλληνα παίκτη, αναφέροντας ότι δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια!!! Η χρονιά ξεκίνησε και εξελισσόταν πολύ καλά για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, όντας κάποια στιγμή και πρώτος σκόρερ στο τουρκικό πρωτάθλημα! 

Σχετικά άρθρα