Φιλική νίκη του Ρεθύμνου στην Ελευσίνα

7 Απριλίου 2015

Το Ρέθυμνο νίκησε με 85-75 τον Πανελευσινιακό στον πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα στο πλαίσιο της παραμονής του στην πρωτεύουσα έως μεθαύριο Μεγάλη Πέμπτη (9/4).

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα και έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του και ιδιαίτερα από την παρουσία του νέου Αμερικανού του Ρεθύμνου Ντάμιαν Χόλις: ««Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για μας. Προερχόμαστε από μία πολύ δυνατή προπόνηση χθες, αλλά και το ταξίδι το σημερινό.  Παρ' όλα αυτά, η ομάδα είχε διάθεση, έτρεξε, βάλαμε 85 πόντους, ενώ χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Μας δόθηκε η ευκαιρία και μοιράσαμε τον χρόνο για να παίξουν όλα τα παιδιά. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Ο Χόλις ήταν καλός και δείχνει να προσαρμόζεται σιγά-σιγά. Αυτό που ζητάμε νομίζω ότι το πετυχαίνουμε. Δηλαδή να διατηρηθεί η ομάδα σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα από τα φιλικά».

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη (8/4) η κρητική ομάδα θα προπονηθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ την Μ. Πέμπτη (15:00) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΝΚ Δημουλάς στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό τεστ.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...