Βλέπει Γοδόι ο Παναθηναϊκός

Η ελληνική αγορά δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό που τσεκάρει ό,τι καλό κινείται τον τελευταίο χρόνο στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας αλλά και μικρότερων κατηγοριών όπως επίσης και πρωταθλημάτων υποδομής. Σε αυτό το πλαίσιο μια περίπτωση που αρέσει στους Πράσινους είναι κι αυτή του αργεντινού κεντρικού χαφ του Παναιτωλικού Φερνάντο Γοδόι.

Ο 25χρονος μέσος του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του Τριφυλλιού αλλά και άλλων ομάδων που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Πρόκειται άλλωστε για έναν ποιοτικό παίκτη που συνδυάζει τεχνική, τρεξίματα και δύναμη, έχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, και κυρίως δεν κοστίζει ακριβά καθώς ούτε υψηλές αποδοχές απαιτεί, ούτε και χρειάζεται να δοθεί κάποιο ποσό για την αγορά του καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο πρόκειται για αξιοπρόσεχτο ποδοσφαιριστή…

Ο Γοδόι έχει 25 παρουσίες εφέτος στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Αγρινίου, της οποίας την τελευταία διετία αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος (πέρυσι πραγματοποίησε 31 συμμετοχές).

Σχετικά άρθρα