«Διπλό» η Λίβερπουλ

145. ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ 2.00
Μολονότι υποβιβασμένη δίχως αμφιβολία η Πάρμα κατάφερε σε πείσμα των πολλών προβλημάτων αγωνιστικών και μη να πάρει ισοπαλία από την Ιντερ στο Μιλάνο! Αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει στην πράξη ότι όταν παίζει κανείς δίχως το άγχος των βαθμών καταφέρνει πολλά περισσότερα από όσα στη θεωρία του δίνουν τα προγνωστικά. Οι “παρμέντσι” θα παίξουν και πάλι ελέυθερα, δεν έχουν τίποτα να χάσουν συνεπώς περιμένω αρκετές ευκαιρίες και επιθετική φιλοσοφία. Η Ουντινέζε είναι επίσης παντελώς αδιάφορη από άποψης βαθμών και τελευταία δίνει βαρύτητα στο θέαμα κάτι που σημαίνει αρκετές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Περιμένω ανοικτό ματς σε μια αναμέτρηση που το μεγάλο φαβορί είναι το ευρύ σκορ.

156. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΚΟΡΔΟΒΑ 1 1.65
Αιφνιδιάστηκε από το ορμητικό ξεκίνημα της Χετάφε η Λα Κορούνια που βρέθηκε, χωρίς να το καταλάβει, με δύο γκολ στην πλάτη πριν συμπληρωθεί το ημίωρο της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο επωφελήθηκε από την κούραση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι μείωσε αλλάδεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Το θετικό για την Ντεπόρ είναι ότι η απόσταση από την γραμμή του υποβιβασμού παρέμεινε στον έναν βαθμό. Απόψε έχει την μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά καθώς αντιμετωπίζει την μακράν πιό ντεφορμέ ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Κόρδοβα κινήθηκε και πάλι σε ρηχά νερά, έχασε καθαρά από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Ελ Αρκανχέλ” με 2-0 και συμπλήρωσε 10 διαδοχικές ήττες. Με το ηθικό στο ναδίρ δεν έχει πλέον ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό εκτός κι αν τα πάρει αποτέλεσμα στη Γαλικία κάτι όμως που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας εάν ληφθεί υπόψιν η φτωχή αγωνιστική εικόνα της.

162. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 1.55
Αγώνας ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας μετά το 0-0 στο Ανφιλντ. Σε εκείνο το ματς η Μπλάκμπερν ήταν εξαιρετική στην ανασταλτική λειτουργία, τώρα ωστόσο θα κληθεί να πάρει πρωτοβουλίες κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να μην παίζει καλά τελευταία αλλά είναι ικανή στην κόντρα καθώς διαθέτει γρήγορους επιθετικούς. Για τη Λίβερπουλ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη καθώς το Κύπελλο είναι πλέον ο μοναδικός στόχος που της απομένει στη σεζόν μετά την ήττα από την Αρσεναλ στο Λονδίνο. Το βαρύ κι ασήκωτο 4-1 την έφερε στο -7 από την τέταρτη θέση της κατάταξης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένω την ομάδα του Ρότζερς προσηλωμένη στο στόχο και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπλάκμπερν.

Σχετικά άρθρα