Πεντανόστιμοι πατατοκεφτέδες!

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά</strong></span></p>
<ul>
<li>1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</li>
<li>1/2 κιλό πατάτες βρασμένες</li>
<li>3-4 κ.σ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο</li>
<li>2-3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο</li>
<li>1 κ.σ. άνιθο, ψιλοκομμένο</li>
<li>1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο</li>
<li>2 κ.σ. αλεύρι &amp; επιπλέον για πασπάλισμα</li>
<li>1/2 φλ.τσ. γαλέτα</li>
<li>Αλάτι, πιπέρι</li>
<li>Λάδι για τηγάνισμα</li>
</ul>
<div> </div>
<div><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ</strong></span></div>
<p>Λιώνουμε τις πατάτες στο μπλέντερ ή με πηρούνι, πριν κρυώσουν. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που πλάθεται. Πλάθουμε πλακέ κεφτέδες 4-5 εκατοστών. Βάζουμε σε ένα μπολ αλεύρι και κυλάμε μέσα τους κεφτέδες που έχουμε πλάσει. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει καλά ρίχνουμε τους πατατοκεφτέδες. Τους τηγανίζουμε για 2'-3', μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε σε πιάτο που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας, για να τραβήξει το λάδι.</p>
<p><span><br />http://www.mothersblog.gr/<br /></span></p>

Σχετικά άρθρα