Το project της επιστροφής Ιωαννίδη στον Άρη

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει αποφασίσει -και το έχει επιβεβαιώσει στο στενό του περιβάλλον- ότι σύντομα θα επιστρέψει ξανά στην ομάδα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής συνδυάζοντας το όνομά του με τη λαμπρότερη ιστορία του μπασκετικού Αρη.
Το θέμα παραμένει ανοιχτό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν θα κάνει κίνηση και για το ποδόσφαιρο ή τον Ερασιτέχνη συνολικά, τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα κορυφώνει την προσπάθεια για την άνοδό του.
Το project αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει ήδη εξασφαλίσει -μέσω χορηγιών- ένα σεβαστό ποσό (άνω των 500.000 ευρώ σε πρώτη φάση), ενώ η ομάδα παραγόντων που θα πλαισιώσει το εγχείρημα δεν έχει ακόμη (αν και έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα όπως αυτά των κ. Παπαβασιλείου, Ερίνη) κατά ποσοστό 100% ολοκληρωθεί. Επιθυμία του Ιωαννίδη, πάντως, είναι αυτά τα χρήματα να μπουν για τις ανάγκες της ομάδας που θα δημιουργηθεί κι όχι για παλιά χρέη.
Δεν είναι τυχαίο πως έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ο ίδιος προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ στο άρθρο 99 όσο και για την προοπτική να υπαχθούν στο νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις οφειλές που δημιουργήθηκαν την τελευταία 2ετία.
Η είδηση της εμπλοκής του Ιωαννίδη έχει αναπαραχθεί από πολλά μέσα και αθλητικές εφημερίδες. Για την ιστορία διευκρινίζουμε ότι ο έκτακτος συνεργάτης του PRESSARIS, Πάρις Καλημερίδης ήταν αυτός που πρώτος αποκάλυψε με αριθμούς, τεκμηριωμένα το νέο πλάνο για τον μπασκετικό Άρη που έχει επικεφαλής τον Γιάννη Ιωαννίδη μαζί με άλλους πέντε επωνύμους Αρειανούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.
Επίσης αποκάλυψε και τη συνεργασία «βόμβα» του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Γιώργο Ραμπότα στη Χαλκιδική, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης με το οποίο συνεργάζεται ανιδιοτελώς.
πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα