Ξαναπάει Ολλανδία αλλά περιμένει τα πλέι οφ

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στον Παναθηναϊκό μολονότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και κυρίως δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποια διοργάνωση και ποιες ημερομηνίες θα αγωνιστούν οι Πράσινοι στα Κύπελλα Ευρώπης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού επειδή θέλουν να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι έχουν αποφασίσει ήδη το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Αυτό που απομένει ωστόσο είναι να φιξαριστεί η ημερομηνία του πρώτου επίσημου αγώνα της ομάδας ώστε να καθοριστεί και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.

Οι Πράσινοι επιστρέφουν στην Ολλανδία και στο Οστερμπεεκ εκεί όπου πραγματοποίησαν και την πρώτη προετοιμασία στο ξεκίνημα της θητείας του Αναστασίου στην ομάδα το καλοκαίρι του 2013…

Τα σενάρια στην παρούσα φάση είναι δύο: αν οι Πράσινοι τερματίσουν στην πρώτη θέση των πλέι οφ (κάτι που συνεπάγεται συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ περί τα τέλη Αυγούστου) θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία στις 3 Ιουλίου και θα μείνουν εκεί μέχρι τις 12, ενώ η προετοιμασία θα αρχίσει περίπου στις 25-26 Ιουνίου. Αν όμως τερματίσει δεύτερος η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 6 Ιουλίου και στην Ολλανδία θα μεταβεί από τις 18 ως τις 28 Ιουλίου, αφού θα συμμετάσχει στα πλέι οφ του Γιουρόπα που διεξάγονται στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Σχετικά άρθρα