Οριστικά «τέλος» ο Άλβες από Μπαρτσελόνα

Αρνητική ήταν η εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντάνι Άλβες με την Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση των Καταλανών κι έτσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα τη φανέλα της οποίας φοράει από το 2008.

Ο Άλβες ζητούσε συμβόλαιο 2+1 χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης αν αγωνιζόταν στο 70% των αγώνων όμως, η διοίκηση της “Μπάρτσα” δεν έκανε πίσω στην πρότασή της για 1+1+1 χρόνια και συμμετοχή στο 60% των αγώνων ανά έτος. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ντινόρα Σαντάνα, ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή και μετέφερε την πικρία του πελάτη του.

«Είπαμε όχι σε αυτή την πρόταση. Θέλαμε τριετές, αλλά αρνήθηκαν. Κάναμε και αντιπρόταση για 2+1 με την προϋπόθεση πως ο Ντάνι θα ‘χε δικαίωμα να το ανανεώσει αν έπαιζε στο 70% των αγώνων, αλλά μας είπαν όχι. Είναι απαράδεκτη η πρόταση για 1+1+1. Αυτό είναι ουσιαστικά συμβόλαιο ενός χρόνου και τον επόμενο μπορείς να βρεθείς στο δρόμο. Κάπως έτσι λοιπόν δεν φτάσαμε σε καμία συμφωνία και στις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, ο Άλβες θα αποχωρήσει. Είναι λυπημένος γι’ αυτήν την εξέλιξη», τόνισε ο Σαντάνα.

Σχετικά άρθρα