Ντοσεβί: «Έχω πλέον προσαρμοστεί»

Ο Ματιέ Ντοσεβί ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα στον ημιτελικό της Ριζούπολης με τα δύο δικά του γκολ. Σε διαρκή αγωνιστική βελτίωση, ο Τογκολέζος εξτρέμ εξηγεί ότι η προσαρμογή του στον Ολυμπιακό είναι πλέον δεδομένη και ότι σημαντικό ρόλο έχει παίξει η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Βίτορ Περέιρα.
Ο Ντοσεβί μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος»:
Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα β’ κατηγορίας. Το 3-0 σίγουρα μας δίνει ένα πολύ καλό αβαντάζ και θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας για να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου».
Για τα κίνητρα στο τελαυταίο κομμάτι της σεζόν: «Έχουμε υψηλούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε και ονειρευόμαστε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να τον κερδίσουμε. Η κατάκτηση ενός τίτλου πάντα σού δίνει μεγάλο κίνητρο. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου το συντομότερο δυνατόν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως είμαστε κοντά στην επίτευξη του βασικού μας στόχου και αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».
Για τον εαυτό του: «Σίγουρα αισθάνομαι καλά και παίζω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τον καινούργιο προπονητή. Ο κ. Περέιρα μου μίλησε πολλές φορές και ένιωσα χρήσιμος για την ομάδα. Έχουμε καλή σχέση και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Επίσης έχω μάθει τον τρόπο που αγωνίζονται οι συμπαίκτες μου, αλλά και αυτοί το πως παίζω. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι».
Για το νταμπλ και τον κόσμο: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τους υποσχεθώ το νταμπλ, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε».

Σχετικά άρθρα