«Ωραίος ο Παναιτωλικός, όχι το Αγρίνιο»

Στην Νορβηγία θα συνεχίσει την καριέρα του Γάλλος αμυντικός Φλοράν Ανέν, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Παναιτωλικό.
Εχει υπογράψει στην Στρομσγκοντσέτ ενώ φέτος αγωνίστηκε στη Λιρς.. Ο Γάλλος αριστερός μπακ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον Παναιτωλικό και στο Αγρίνιο.
«Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία από ποδοσφαιρικής πλευράς. Όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο για την πόλη. Δεν είχες πολλά να κάνεις. Το Αγρίνιο είναι μία μικρή πόλη που δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Η πιο κοντινή πόλη ήταν η Αθήνα που απείχε τέσσερις ώρες. Αν ήθελες να πας για ψώνια ή για ένα ποτό, έπρεπε να πας εκεί. Η ομάδα δεν μου είχε βρει σπίτι για έξι μήνες, ενώ η κοπέλα μου ήταν στην Πορτογαλία», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε «Επειδή είναι μία μικρή πόλη, όλοι οι κάτοικοι ασχολούνται με την ομάδα. Έτσι υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο σε κάθε ματς. Αλλά αυτό δεν ίσχυε σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Σε πολλά ήταν λίγος κόσμος. Όταν πήγα στην ομάδα μου είπαν πως μία φορά μετά από μία ήττα οι φίλαθλοι περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει με άγριες διαθέσεις και τον κόσμο ηρέμησαν ο τότε προπονητής και ο αρχηγός. Καταλάβαμε πως οι φίλαθλοι δεν.. αστειεύονταν», σχολίασε.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως του είχε κάνει εντύπωση ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, όπου οι γηπεδούχοι ήταν τελευταίοι αλλά το γήπεδο ήταν γεμάτο και από τα καπνογόνα.

Σχετικά άρθρα