«Σπανούλης και Χάντερ κάνουν αγώνα δρόμου»

«Τώρα έρχεται η ώρα της κρίσης», επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει της έναρξης των πλέι οφ της Ευρωλίγκας την επόμενη εβδομάδα και δήλωσε ότι οι Βασίλης Σπανούλης, Οθέλο Χάντερ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τις καθοριστικές αναμετρήσεις για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Είναι σημαντικό που κλείσαμε το Top 16 με νίκη, σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον», δήλωσε για την νίκη επί της Νίζνι ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και παρατήρησε ότι: «Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο. Θέλαμε να το δούμε σαν πλέι οφ, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που θα έρθουν. Σε κάποια σημεία ήμασταν καλοί κι είχαμε καλό ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε η άμυνά μας, στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 26 πόντους κάτι που δεν μας χαροποιηθεί. Γενικά, θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα και υγεία πάνω από όλα, σε όλους τους φιλάθλους μας καλή Ανάσταση».

«Και ο Χάντερ και ο Σπανούλης κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν», απάντησε ο Σφαιρόπουλος σε ερώτηση για την κατάσταση των δύο παικτών του Ολυμπιακού που προέρχονται από τραυματισμούς και υπογράμμισε: «Κάνουν τα αδύνατα-δυνατά, σίγουρα χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας, αλλά δεν ξέρουμε εάν θα προλάβουν. Τώρα, έρχεται η ώρα της κρίσης, τους χρειαζόμαστε όλους. Μέρα με τη μέρα βλέπουμε την κατάστασή τους, δεν ξέρουμε ακόμα εάν θα προλάβουν να αγωνιστούν».

Σχετικά άρθρα