Άντιτς: «Στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή»

«Βρέθηκα στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή», δήλωσε ο Πέρο Άντιτς για την «περιπέτεια» της σύλληψης του μαζί με τον συμπαίκτη του στην Ατλάντα Τάμπο Σεφολόσα, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν ο παίκτης της Ιντιάνα Κρις Κόπλαντ, η σύντροφός του και μια ακόμη γυναίκα έξω από κλαμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο Άντιτς στην… απολογία του στην εφημερίδα «Atlanta Journal Constitution», τόνισε: «Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Είναι ένα νομικό ζήτημα. Είναι ένα απλό παράδειγμα του να είσαι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι αισθανόμαστε άσχημα για την κακή δημοσιότητα που φέραμε στο σύλλογο και την οικογένεια των Χοκς, χωρίς να φταίμε. Ο κόσμος ξέρει τον Τάμπο τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους. Μερικοί δημοσιογράφοι εδώ με ξέρουν. Δεν έχω κάνει τίποτα στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ότι μπορούμε, γιατί έχουμε μεγάλους στόχους αυτή τη σεζόν».

«Ήταν πολύ υποστηρικτικοί», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για την στάση των υπόλοιπων συμπαικτών του και το τεχνικού επιτελείου των Χοκς. «Απολογηθήκαμε σε αυτούς. Δεν μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε στο παιχνίδι στο Μπρούκλιν. Ο προπονητής είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια εδώ». «Έχουμε την πλήρη στήριξη της ομάδας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, είμαστε ευγνώμονες», σημείωσε ο Άντιτς.

 

Σχετικά άρθρα