Απειλεί με παραίτηση ο Πανούσης! Η συνέντευξη που προκάλεσε

10 Απριλίου 2015

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι αντιεξουσιαστές, το οποίο δείχνει τις συγκρούσεις με τους αστυνομικούς, που πραγματοποιήθηκαν την Μ. Τρίτη στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο. Παράλληλα, ο Γιάννης Πανούσης, με συνέντευξή του στη Realnews «πετάει» το μπαλάκι στον πρωθυπουργό. «Ο πρωθυπουργός πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει».  

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Πανούσης αναφέρει  ότι «οι αντιεξουσιαστές θέλουν νεκρό. Εναν νεό Γρηγορόπουλο για να στήσουν έναν νεό Δεκέμβρη, όπως το 2008».

Ο Γιάννης Πανούσης σημειώνει ότι «το θέμα είναι πλέον πολιτικό, αλλά η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες».

«Ηρθε η ώρα του Τσίπρα»

Καλεί, μάλιστα, τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει σημειώνοντας ότι μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύση.

«Ηρθε η ώρα του Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Με ποιους θα πάει, με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που το ψήφισε τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα».

«Γνωρίζω από βελούδινα διαζύγια»

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απειλεί εμμέσως πλην σαφώς με παραίτηση σημειώνοντας ότι «Εαν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο Υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια».

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...