Σεβασμός Ισπανών στον Ολυμπιακό

 
 
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των προημιτελικών πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, με το πρώτο παιχνίδι τη Μ. Τετάρτη και τους ερυθρόλευκους να έχουν στην αποστολή τους Σπανούλη και Χάντερ, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί στις προπονήσεις της Βαρκελώνης.
 
Στην Ισπανία κάνουν ήδη αφιερώματα στον Ολυμπιακό, εκτιμώντας ότι θα γίνουν μεγάλες μάχες και ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει σοβαρές δυσκολίες να υποτάξει τους Έλληνες και να προστατεύσει το πλεονέκτημα έδρας.
 
Είναι ενδεικτικό το θέμα στην As.com
 
«Ο αντίπαλος της Μπαρτσελόνα είναι πολύ γνωστός. Ο Ολυμπιακός ξεκινά και τελειώνει με τον Σπανούλη (έναν από τους καλύτερους παίκτες του 21ου αιώνα). Αλλά η ελληνική ομάδα έχει και καλές βάσεις. Η παρουσία του Σλούκα κάνει τους τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης επικίνδυνους στην πρώτη γραμμή. Ο Σφαιρόπουλος παρατάσσει την πενταδα του με τους Σπανούλη, Μάντζαρη, τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μ., Τρεμέλ Ντάρντεν, Πρίντεζη και σέντερ τον Ντάνστον. Μια ομάδα με πολλή ποιότητα και πολύ δυνατή. Στον πάγκο αφήνονται συνήθως οι Λαφαγιέτ, Ματ Λοτζέσκι, Οθέλο Χάντερ και Μπρεντ Πέτγουεϊ, παίκτες που έχουν την πιο ανταγωνιστική διάθεση».

Σχετικά άρθρα