Κατσαρής: «Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο επί 18 χρόνια πρόεδρος του Α.Σ. που λειτουργεί ως θεματοφύλακας των συμφερόντων του ένδοξου συλλόγου με δήλωσή του αναφέρθηκε στα 89α γενέθλια του ΠΑΟΚ. Και πιο συγκεκριμένα υποστήριξε:

«Η γενέθλιος ημέρα είναι πολύ μεγάλη για εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες. Όπως όλοι γνωρίζετε, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδέες, για εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες, είναι όπως λεει και το σύνθημα μας: Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.

Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια και πάντα κάθε φορά που ερχόταν αυτή η γενέθλιος ημέρα, ευχόμασταν να είναι η τελευταία γιορτή με προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως.

Σήμερα πιστεύω ότι πραγματικά η ευχή μας αυτή, θα γίνει πραγματικότητα.

Αν πληρωθούν όπως έχει υποσχεθεί ο μεγαλομέτοχος μας τα χρέη που είναι θηλιά στον λαιμό του ΠΑΟΚ, από μόνο του αυτό το γεγονός θα σημαίνει μια καινούργια ημέρα για την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια.

Εμείς σαν ερασιτέχνης, έχουμε καθιερώσει την γενέθλιο αυτή ημέρα, να την συνδυάσουμε με το σλόγκαν: «Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει». Θα κάνουμε και φέτος το ίδιο πράγμα, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που αυτές τις δύσκολες ημέρες τα έχουν ανάγκη και θα διατεθούν σε αυτούς μέσω των Μητροπόλεων της Θεσσαλονίκης.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, καλή Ανάσταση, σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, σε όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια και να μην γυρίσουμε ποτέ πίσω στις δύσκολες ημέρες που εμείς οι παλαιότεροι ζήσαμε. Και πάλι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους μας».

Σχετικά άρθρα