Εβδομάδα για το 42ο

Νίκη την Τετάρτη στην Κομοτηνή και πρόωρη φιέστα την προσεχή Κυριακή με τον Λεβαδειακό στο Φάληρο.
 
Με αυτό το σκεπτικό επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τα δύο προσεχή ματς που με θετικά αποτελέσματα φέρνουν από νωρίς την μαθηματική κατάκτηση του εφετινού τίτλου.
 
Ο Βίτορ Περέιρα περιμένει σήμερα την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ σε δρόμο απόλυτης ετοιμότητας βρίσκεται και ο Ομάρ Ελαμπνελαουί.
 
Λογικά και οι δύο παίκτες θα δουλέψουν για να παίξουν ξανά εναντίον του Λεβαδειακού και δεν θα υπάρξει ρίσκο ναχρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανθρακικό. 
 
Έτσι, τα μόνα προβλήματα είναι αυτά με τους Μανιάτη και Ντουρμάζ, με τον Σουηδό να έχει βάλει στόχο να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου.
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσω του σάιτ της για το Πάσχα και τις προσεχείς ημέρες επίκειται ραντεβού με τον Περέιρα για τα μεταγραφικά. 
 
Στόχος για τη θέση του στόπερ παραμένει ο Λουίς Νέτο που θέλει να φύγει από την Ρωσία και να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ με ενδιαφέρον εξετάζεται πάντα η προοπτική για δύο πολύπειρους κεντρικούς αμυντικούς, όπως ο Μπρούνο Άλβες και ο Φιλίπ Μεξές. Από την Ελλάδα παραμένει υπό διαρκή παρακολούθηση ο Γούτας της Ξάνθης.

Σχετικά άρθρα