Υπολογίζει τον Περέιρα ως δεύτερο επιθετικό

Με τον Αναστασιάδη στον πάγκο, ο Φακούντο Περέιρα που είναι στην πρώτη δυάδα των σκόρερ του ΠΑΟΚ, μπορούσε να παίξει σε αρκετές θέσεις. Πλέον με τον Γεωργιάδη στον πάγκο, ορισμένα πράγματα διαφοροποιούνται. Ο Περέιρα για παράδειγμα, είναι ο ιδανικός παίκτης για να αγωνιστεί είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε να παίξει πίσω από τον κεντρικό επιθετικό.

Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ να μην έχει σκοράρει, όμως αυτό δεν «πανικοβάλλει» τους ανθρώπους του Δικέφαλου. Υπάρχει πίστη πως ο Φακούντο Περέιρα θα βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα.  Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ εκτιμούν πως στα επόμενα επίσημα παιχνίδια, ο Αργεντινός άσος θα καταφέρει να «ξεμπλοκάρει» και ειδικά στα πλέι οφ να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι μέσα στις φάσεις, τρέχει πολύ, η διάθεσή του δεν έχει αλλάξει. Όσο για το ποια θέση προορίζεται περισσότερο με προπονητή τον Γεωργιάδη, είναι σαφές πως τον υπολογίζει περισσότερο ως δεύτερο επιθετικό, πίσω από τον βασικό φόρ.

Παροχές Τσάμπιονς Λιγκ

Έχουν αλλάξει πάρα πολλά στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ επί Σαββίδη και αυτό φαίνεται από απλές κινήσεις. Για παράδειγμα, οι παροχές στους παίκτες σε καθημερινό επίπεδο είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά όταν υπάρχει στο πρόγραμμα διπλή προπόνηση, στο «ενδιάμεσο», δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες να γευματίσουν και να πάρουν ανάσες, πριν αρχίσει η επόμενη προπόνηση. Και αυτά είναι μόνο λίγα μπροστά σε αυτά που γίνονται καθημερινά για να νιώσουν οι παίκτες πιο άνετα.

Σχετικά άρθρα